KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
Landingpage - CFB

Lag et personlig fotoalbum med en CEWE FOTOBOK

På kun ti minutter kan du skape glede i mange år fremover!

Det er lett å bevare dine opplevelser fremover i tid med en CEWE FOTOBOK – og resultatet blir helt unikt hver gang!


  • Installer den gratis softwaren
  • Sett inn bildene dine i boken og tilføy eventuelt noe tekst
  • Bestill og motta ditt fotoalbum etter kort tid

HUSK: Det er 100 % tilfredshetsgaranti på alle CEWE FOTOBØKER fra Elkjøp Fotoservice. Hvis du ikke er helt tilfreds kan du få et nytt forsøk eller pengene tilbake.


Kom godt i gang her!

Du bestemmer selv hvor mye du gjør ut av det

Det er mange måter å lage en CEWE FOTOBOK på; benytt én av de flotte gratis malene fra Elkjøp Fotoservice. De passer til bilder fra bryllup, ferien, bursdagen eller noe helt annet. Plasser bildene akkurat sånn som du selv vil, eller få inspirasjon fra den innebygde designassistenten – du kan selvfølgelig ta over styringen når som helst dersom du velger å få hjelp.

Du kan også la designteamet fra Elkjøp Fotoservice sammensette din CEWE FOTOBOK – last enkelt opp bildene dine og gi de opplysninger som trengs. Etter noen dager vil du få en e-mail med et forslag til det ferdige resultatet.

Hvis du ikke er tilfreds med tilbudet, så sender du bare en returmail med kommentarer, og du vil få et nytt forslag. Du betaler ikke før du er helt fornøyd.Fleksibilitet er førsteprioritet

Hvis du underveis i designforløpet finner ut at du heller vil ha CEWE FOTOBOKEN i en annen papirtype, innbinding eller format, så fortvil ikke; du kan alltids endre papirtype og innbinding, og ved de fleste fotobøkene kan du også skifte format uten at dette behøver gjennomgripende forandringer i hele boken.

Underveis i hele prosessen så kan du se ditt ”ferdige” fotoalbum på skjermen. Slik blir det enkelt å justere og endre i albumet der du ser det er nødvendig.

Softwaren fra Elkjøp Fotoservice gir deg også mulighet for å redigere og tilføye flotte effekter til dine bilder hvis du ønsker å gi noen bilder i albumet et spesielt uttrykk.

Hvis du har blitt inspirert til å lage mer, så avholder Elkjøp Fotoservice regelmessig kurs. Her kan du lære mer om funksjoner og features i forbindelse med å lage din egen CEWE FOTOBOK.

Har du spørsmål eller behov for hjelp så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.Elkjøp Fotoservice ønsker deg en riktig god fornøyelse!