KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Motta vårt nyhetsbrevog få 75 kr. til en fotobok
Meld deg på nyhetsbrev og få 20% på din første fotoordre                                      
CEWE FOTOBOK > Innbindinger

CEWE FOTOBOK - Se alle våre innbindinger

CEWE FOTOBOK

CEWE FOTOBOK - Innbindinger

Hardcover

Hardcover

For at du skal ha glede av din CEWE FOTOBOK i lang tid, beskytter hardcoveret bildene dine som solid innbinding, og den førsteklasses behandlingen gjør at den i tillegg føles ekstra eksklusiv. Du kan utforme både for- og bakside og bokryggen individuelt med tekst, bilder og andre elementer. En uttrykksfull innbinding for uttrykksfulle bilder!
Hardcover med effektlakk

Hardcover med effektlakk

Presenter tekster, cliparts og andre elementer som glansfulle highlights på bokomslaget og gjør din CEWE FOTOBOK til et effektivt blikkfang. Med den kvalitetsbevisste utsmykningen blir CEWE FOTOBOK et helt spesielt minne, fin å se på og behagelig å ta på – til bryllup, reisebilder eller som årsalbum. Den fremhevede overflaten i effektlakk eller gull- eller sølvforedling sørger for et elegant og unikt omslag på hardcover-formatene Stor, Stor Panorama og XL.
Softcover

Softcover

På softcover er det rom for kreativitet, da du kan dekorere omslag og bokrygg individuelt med tekst og bilder. For at alt skal sitte godt, fester vi hver enkelt side med en liminnbinding i den kartonerte innbindingen. På denne måten ligger din CEWE FOTOBOK godt i hånden, slik at du kan bla i den. På nytt og på nytt.
Hefte

Hefte

I likhet med en brosjyre, ligger sidene i en hefteinnbinding inni hverandre og er bundet sammen i ryggen. Med 150 g/m² veier det flate omslaget like mye som sidene inni. Det gjør din CEWE FOTOBOK fleksibel, det blir enklere å bla i den og lettere å ta med seg.
Kunstlær

Kunstlær

Spesielt eksklusiv er din CEWE FOTOBOK i kunstskinn. Den naturlige strukturen og vatteringen gjør at innbindingen føles myk å holde i hånden. Den klassiske og tidløse utformingen og de eksklusive materialene presenterer dine vakreste bilder på en lekker måte.
Lerret

Lerret

Med eksklusiv innbinding i lerret bevarer du de fineste historiene dine stilfullt innpakket i hendene. For et tidløst og eksklusivt preg, binder vi sidene i hvit, blå eller grå lerret med en fin overflatestruktur.