KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag-fredag: 08.30-18.00**
Søndag 15:00-21:00**
Få 75 kr til din CEWE FOTOBOK Meld deg på vårt fotoservice-nyhetsbrev!
CEWE FOTOBOK > Innbindinger

CEWE FOTOBOK - Se alla våre innbindinger

CEWE FOTOBOK

Lær mer om vår innbindinger og papirkvalitet

Innbindinger

Innbindinger

CEWE FOTOBOK - Innbindinger

Hardcover

Hardcover

Vår hardcover-innbinding utformes etter dine ønsker. Innbindingen trykkes og lamineres, og blir plassert på en omslagsmappe av høy kvalitet. Deretter trykkes innbindingen og omslaget sammen til et stabilt og solid bokomslag, prydet av ditt personlige design. Gled deg over en flott og enkel innbinding. Dersom det er ønskelig kan man også skrive på bokryggen.
Hardcover med effektlakk

Hardcover med effektlakk

Din CEWE FOTOBOK som effektivt blikkfang: Presenter tekster, cliparts og andre elementer på bokomslaget som glansfulle høydepunkt. Til bryllup, reise eller som årsalbum - med den kvalitetsbevisste utsmykkingen blir din CEWE FOTOBOK til en helt unik skatt som er fin og se på og helt spesiell å røre ved.

Den fremhevede overflaten med skinnende effektlakk eller en elegant glinsende gull- eller sølvlakk, pryder for- og baksiden av hardcoverformatene Stor, Stor Panorama og XL, og sørger dermed for en unik kvalitet.
Softcover

Softcover

Med softcover-innbindingen er omslaget fremdeles av høy kvalitet. I tillegg til å se flott ut og skape rammene om albumet ditt, er fleksibilitet i høysetet med den robuste softcover-innbindingen. Plasser både bilder og tekst som du ønsker - i tillegg er det også mulig å skrive på bokryggen.
Hefte

Hefte

Akkurat som softcover-innbindingen har også dette heftet et fleksibelt omslag som er holdt sammen i ryggen. Omslaget har den samme tykkelsen og vekten som sidene inni heftet (150 g/m²). Dette gjør boken både lett og fleksibel, akkurat som en brosjyre. Med andre ord et perfekt reisefølge eller som en liten oppmerksomhet til noen du er glad i.
Kunstlær

Kunstlær

Med denne kvalitetsinnbindingen i lær blir din CEWE FOTOBOK et eget kunstverk. Boken er robust og stabilt festet i ryggen med små skruer. Skinnet beskytter boken ekstra godt, slik at den kan spre glede i lang tid. Om boken skal gis bort i bursdags- eller julegave, til minne om gode minner og opplevelser, vil denne innbindingen garantert gjøre inntrykk!
Lerret

Lerret

Elegant og eksklusivt! Her viser CEWE FOTOBOK seg fra sin mest luksuriøse side. Denne førsteklasses-festinnbindingen med lerretsomslag kombineres med en elegant skrueinnbinding. Velg mellom fargene kobber eller sølv til innbindingen og skap en helt usedvanlig fotobok. Denne eksklusive fotobok-innbindingen vil gjøre inntrykk hos enhver.
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.