KUNDESERVICE: 81503070
Mandag-fredag: 08.30-18.00**
Søndag: 15.00-21.00**
Få 75 kr til din CEWE FOTOBOK Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Temaer > Jul
CEWE FOTOBOK kompakt panorama

CEWE FOTOBOK kompakt panorama

fra 129,00 kr*
Strålande glans till ert hem: CEWE FOTOBOK kompakt panorama med högglansförädling får färgerna att stråla extra mycket. Den perfekta kombinationen av ett strålande utseende samt resistent och vattenavvisande material.
CEWE FOTOBOK stor luksus matt

CEWE FOTOBOK stor luksus matt

fra 169,00 kr*

Tilbakeholdende førsteinntrykk - til gjengjeld med en mer edel virkning. Papirkvaliteten luksus matt gir innersiden og forsiden et helt eget preg.

NEU

Nå fås CEWE FOTOBOK luksus matt også i formatene XXL og XXL panorama.


Kunde - Josef Schmitt

”I vår familie er CEWE FOTOBØKER den beste gaven til alle anledninger - også til jul. Innholdet veksler mellom daglige opplevelser, og til større begivenheter. På den måte blir de mer verdifulle i bokhyllen vår hjemme. Bøker kan man kose seg med i en stol, og de er hyggelige å bla gjennom sammen med andre.”

CEWE FOTOBOK Kundeeksempel

Tilbakeblikk på året fra A. Hahn

Designtips til årboken din
Hvilke øyeblikk og opplevelser var helt spesielle for deg sist år?
Fasthold minnene med en personlig årbok 2014.

Vår kreative ekspert Sarah Asche gir hjelpsomme tips til valg av det riktige bildet, og hvordan å lage et perfekt tilbakeblikk på året.

Kunde - Michael Usadel

”Jeg er en begeistret fritidsfotograf. Jeg har de siste årene laget en CEWE DIN A3 kalender og gitt den til min kone i julegave. Når julaften er her, gleder jeg meg aller mest til å se min kones ansiktsuttrykk når hun pakker kalenderen ut. Hun får alltid tårer i øynene – og jeg blir også en smule rørt. Det er jul for meg.”

CEWE Kalender

Kalender

fra 149,00 kr*
Julen består av utrolig mange gode øyeblikk, og er en perfekt anledning hvor det kan tas mange fine bilder. Bruk disse minnene i en kalender, og sørg dermed for gode minner resten av de nye året.

Du kan velge mellom mange formater. Kalenderformene og designmulighetene gir helt spesielle gaver til familie og venner.

CEWE Kalender Testvinner
Sjokoladejulekalender

Sjokoladejulekalender

Forventning er den beste form for glede: Fotojulekalenderen gjør julen enda bedre med dine yndlingsbilder. Bak lokkene gjemmer det seg en sjokoladekule, og en helt personlig fotohilsen. Fås også i luksusutgave!
Bordkalender kvadratisk

Bordkalender kvadratisk

fra 99,00 kr*

Julen er en kjærlighetsfest! Gjør hele året til en fest for familie og venner med vår praktiske bordkalender. En flott gaveidé til helt spesielle mennesker som elsker elementer til hjemmet som er helt unike.

Foldekort klassisk

Foldekort klassisk

fra 119,00 kr*
Foldekort klassisk: Flotte hilsener til venner og familie. Design dine personlige julekort.
Reklame fra Thomas Starkloff

Reklame fra Thomas Starkloff

Foldekort 13x18 cm

Foldekort 13x18 cm

fra 149,00 kr*
Ekstra store julehilsener. Foldekort i formatet 13x18 cm gir ekstra mye plass til dine personlige julehilsener.
Designtips Gavekort-kalender
Velg opplevelser som en felles kinotur, en gåtur gjennom byen med en stor is eller en massasje dere unner dere. Forsøk å fastholde dine ideer på et bilde, og sett det inn i det utvalgte kalenderlayout.

I dette eksempelet har vi valgt et layout med to bildemaler. Den ene siden er holdt fri og utfylt med to forskjellige tekstnivåer for å variere i skrift og størrelse.


En helt spesiell og kreativ gave!

Foldekort 14x14 cm

Foldekort 14x14 cm

fra 149,00 kr*
Kvadratisk, praktisk, god: Foldekort i et spesielt format. Design personlige julehilsener!
Foldekort XL tverrformat

Foldekort XL tverrformat

fra 149,00 kr*
Spesielle kort til spesielle anledninger: Foldekort XL tverrformat kan designes utvendig og innvendig med et flott design. Et unikt format med en fantastisk effekt til kreative julehilsener.
CEWE CARDS med video

CEWE CARDS med video

CEWE CARDS video gir muligheten for å integrere et videobudskap. Send hilsener fra din vinterferie. Disse julekortene skaper ordentlig mye glede!

Designtips - Juletrekort
Juletiden er travel og hektisk! Men med våre juletrekort glemmer du ingenting.

De fleksible løsningene setter ingen grenser for din kreativitet.

Anbring dine personlige postkort, invitasjoner og billetter, pluss tegninger og bilder, og bruk juletrekortet som et stilfullt dekorasjonselement.

Kunde - Claudia Knutas

”Hvert år til jul gir jeg CEWE CARDS med et personlig bilde av oss alle sammen. Mottagerne gleder seg og er nysgjerrige på hva slags julekort de får, da de er forskjellige hvert år. Det er en stor suksess.”

Juleaften av Martina Eckl

Juleaften av Martina Eckl

Klipp og klister

Klipp og klister

fra 53,00 kr*

Vårt kreative sett på vinterskoger og vinterdekorasjoner gir deg mange valgmuligheter. Design fantasifulle kort og invitasjoner. Du kan gi dine julekort et personlig preg på for-, inner- og baksiden f.eks. med 3D-applikationer og maskeringstape – en kreativ idé til julen.

Fargerike omslag

Fargerike omslag

fra 53,00 kr*
Gjør dine personlige julekort perfekte med våre fargerike konvolutter. De fremstilles på papir av høy kvalitet og gjør dermed dine kort enda mer elegante. Velg mellom 5 flotte varianter, pluss den passende fargen til ditt foldekort. Sett prikken over i’en.
Fotopute

Fotoputer

fra 199,00 kr*
Romantiske gaver til jul: Fotopute. Uansett om du er alene eller sammen med en – med den nye Fotoputen drømmer du søte drømmer.
Krus
fra 89,00 kr*
En fantastisk gaveidé til advent:
Dette kruset med bilde blir fort yndlingskruset. Ideell til gløgg, kakao og kaffenytelser!
Puslespill

Puslespill

fra 79,00 kr*
Er du på jakt etter en helt spesiell gave?
Da skal du gi et personlig puslespill, som gir en ny vri på puslespillopplevelsen. Velg mellom forskjellige formater og lag et fantastisk minne.
Elgdyr
119,00 kr*
Denne elgen gleder seg til en morsom julefest hos din familie. Alle ønsker seg et familiemedlem som dette. Julaften bør inneholde et elgdyr som holder dere med selskap!
Glassfoto

Glassfoto

fra 189,00 kr*

Gjør dine yndlingsbilleder ekstra stilfulle.
Det 19 mm tykke glassfoto fås i to forskjellige størrelser og foreviger ditt beste bilde på en flott måte.

Sjokoladejulekalender

Sjokoladejulekalender

Forventning er den beste form for glede:
Fotojulekalenderen gjør julen enda bedre med dine yndlingsbilder. Bak lokkene gjemmer det seg en sjokoladekule, og en helt personlig fotohilsen. Fås også i luksusutgave!
Designtips
En helt spesiell og kreativ gave!
zum Seitenanfang
Fotolerret

Fotolerret

fra 119,54 139,00 kr*
Du behøver ikke å bruke flere millioner på å gjøre ditt hjem fint. Et par få endringer er nok til at du kan føle deg tilpass. Vårt fotolerret er en opplagt mulighet til dekorasjon i hjemmet. Velg ditt beste feriebilde, et morsomt bilde av barna eller et landskapsportrett. Vi trykker det utvalgte bildet på lerret i høy kvalitet.
Luksusplakat

Luksusplakat

fra 39,00 kr*

Noe helt spesielt til ditt store øyeblikk: Uansett om det er høyglans, matt eller perlemor - med vårt luksus fotopapir får du alltid perfeksjon ned til minste detalj. Plakatens holdbare lysekthet sørger for at dine perfekte øyeblikk aldri mister sin glans. Design dine helt personlige, strålende øyeblikk og velg mellom forskjellige formater.

Plakat i ramme

Plakat i ramme

fra 176,00 kr*
Noen ganger er det de små ting i livet som gjør forskjellen. En plakat i ramme hører til en av de små ting, og er et godt tips til din gaveliste. For å gjøre ditt bilde til det absolutte høydepunkt tilbyr vi et bredt utvalg av trerammer i forskjellige farger. Velg den rammen som passer best til din plakat, og gjør dine store øyeblikk enda større.
Foto collage

Foto collage

fra 219,00 kr*

Få dine beste øyeblikk trykket som CEWE VEGGDEKORASJON med fotostrimmelen. Velg mellom tverrformat eller høyformat, og oppnå den rette effekten i rommet. En helt spesiel gave!

Familieukeplan bak akryl

Familieukeplan bak akryl

fra 439,00 kr*
Få styr på dine avtaler på høyeste nivå. Uansett om det er bursdager, dansetrening eller besøk hos besteforeldrene – med familiekalenderen trykket bak akryl, garanterer vi at du ikke glemmer noen avtaler. Ved hjelp av de utallige designmulighetene kan du gjøre kalenderen til en skikkelig pynteting. Start året med en god struktur og gjør deg selv og din familie glad.
Flerdelt veggdekorasjon

Flerdelt veggdekorasjon

fra 342,28 kr*

Gjør ditt hjem flott til nyttår: Dekorer dine vegger med Flerdelt veggdekorasjon. Strålende, refleksjonsfrie farger, og den klassiske lerretsstrukturen gjør ditt bilde til noe helt spesielt. Bruk de mange forskjellige formatene i designet, og imponer venner og familie med en helt spesiell gave.

zum Seitenanfang
Kunde - Katja Welter

”Vi har en campingvogn som står på en liten campingplass ved Bodensee. Vi nyter at vi ikke behøver å kjøre hjem om kvelden, men at vi kan bli og se solnedgangen. Utsikten utover Überlingen er så fin. Derfor får min samboer et veggbilde med denne utsikten av meg til jul i år. For å huske dette året, og glede sig til neste år.”

Kina av Clemens Walkowiak

Kina av Clemens Walkowiak

I sommeren 2012 var vi på en selvarrangert reise gjennom Kina. Bildet er tatt ved Putuoshan i nærheten av Shanghai. Putuoshan er en liten, men veldig fin øy i det østkinesiske hav, og er en av de viktigste pilegrimsbyer for den kinesiske buddhisme. Vi var her en uke for å slappe av og bodde i et kloster med vegetarisk kost og te-seremoni om kvelden med klosterets abbed. Bildet forestiller den nederste delen av en pagode, som vi så på vår vandring med abbeden.
CEWE-tips til utvelgelse av bilder
Julen er tiden hvor du som engasjert fotograf kan gi dine beste bilder personlige og verdifulle fotogaver.

Hvordan utvelger du de beste bildene?
Hvilke gaveideer egner seg til presentasjon?
Til dette har vi sammensatt et par tips.

God fornøyelse med å lese, designe og gi gaver!
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.