KUNDESERVICE: 81503070
Mandag-fredag: 08.30-22.00**
Lørdag: 09:00-22:00**
Søndag: 09.00-24.00**
Få 75 kr til din CEWE FOTOBOK Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Temaer > Årbok
Sportsaktiviteter i snøen eller uberørte iskalde landskaper – vinteren byr på mange unike opplevelser. I den kalde årstiden forekommer det spesielt imponerende bilder, som er ideelle til familie eller venner.

Fordel de første øyeblikkene i årboken din, og opplev enda en gang den magiske glitrende snøen.

Kompakt panorama

fra 129,00 kr*
Med CEWE FOTOBOK Kompakt Panorama blir bildene dine imponerende iscenesatt. For å fortelle de beste historiene dine kan du bruke en rekke innbindinger og kvaliteter.
„En årbok blir en god følgesvenn gjennom årene! Sett deg ned ved PC-en jevnlig, velg ut de beste bildene dine, og legg dem i fotoboken din mens det fortsatt er friskt i minne. Hvis man utsetter alt til sist, ender man med å ha en kjempejobb foran seg.“


Lisa Platzek, Wachtenberg

Kvadratisk

fra 149,00 kr*
Med en CEWE FOTOBOK Kvadratisk går ikke årets små og store eventyr i glemmeboken. Det praktiske formatet 21 x 21 cm gjør det enkelt å vise bildene til familie og venner.

CEWE FOTOVIEW – Bildesortering

CEWE har et nyttig program til den personlige årboken din: CEWE FOTOVIEW
Med dette verktøyet kan du se bildene dine i et slideshow samt redigere og markere de beste bildene til årboken din.
Se naturens skjønnhet med nye øyne. Med kameraet eller smarttelefonen din i hånden, er våren
perfekt til å finne helt spesielle motiver til årboken din.

Disse månedene kan man ta flotte, fargestrålende bilder av naturen. Fra skrøpelige blomsterknopper til marker fylt med tulipaner i alle mulige farger, kan du samle fargerike bilder til den personlige årboken din i varmen fra de første solstrålene.

Stor

fra 138,58 169,00 kr*
CEWE FOTOBOK Stor gir nok plass til en rekke konstruksjonsmuligheter for å designe ditt helt egne overblikk av året. Gi bildene dine og personlige historier fra 365 dager en spesiell ramme.

Effektlakk

Effektfull innbinding: Fremhev utvalgte elementer på din CEWE FOTOBOK Hardcover med en fremstående lakk i gull eller sølv. Du kan velge mellom et stort antall av stilarter, eller la kreativiteten din få fritt spillerom.

CEWE KALENDER som årsoversikt

fra 99,00 kr*
De beste bildene fra året kan også passe perfekt til en CEWE KALENDER.
Måned etter måned vises de spesielle øyeblikkene fra året som har gått – med en CEWE KALENDER kommer bildene fra en bursdag, en tur eller fra naturen flott fram, så dere kan mimre om dem sammen.

Hver måned viser kalenderen et nytt bilde. Personlige tekster eller sitater gjør din CEWE KALENDER enda mer personlig og gir et flott overblikk over året.
„I motsetning til en CEWE FOTOBOK, som kun dekker en tur eller en begivenhet, har en årbok absolutt bruk for en innholdsfortegnelse. Man vil gjerne vite hva man kan forvente å se i boken.

Jeg synes også en oversiktsside med alle destinasjoner er veldig nyttig.“

Astrid Barth, Dortmund

Det er sommer! Ferien kommer, og det er endelig tid til familien og den etterlengtede ferien. Destinasjoner og fremmede kulturer utforskes og byr på inntrykk som du ønsker å ta vare på for alltid.

Bevar disse opplevelsene i bilder. Forleng sommeren ved å gjenoppleve historier om ferien din i en årbok, så de kan oppleves igjen og igjen.

Kvardratisk med blankt fotopapir

fra 349,00 kr*
Opplev yndlingsbildene dine med en fascinerende dybde og enestående farger.
Blankt fotopapir er perfekt til bilder som dekker en dobbeltside takket være Leporello-innbinding.

Retro prints

fra 139,00 kr*

Året i billeder!

Retro Prints er perfekte til et
"Årbok fotogalleri" », og kan ha forskjellige effekter som rammer, filtre og personlig tekst.

Ideell til å ta med, vise fram og gi bort!

XL i digitalttrykk med matt papir

fra 399,00 kr*

Med en CEWE FOTOBOK i Digitaltrykk matt blir ferier og utflukter aldri glemt. Vårt spesielle HD-blekk får bildene dine fra ferier og opplevelser til å fremstå i myke farger med skarpe kontraster. Med en matt innbinding og matte innersider får du en fotobok som både ser bra ut, og som føles godt.

XL med effektlakk

Gi din CEWE FOTOBOK XL et glamorøst preg ved å framheve utvalgte designelementer med den elegante sølvlakken vår.

En gåtur gjennom den fargestrålende skogen hvor man fortsatt kan nyte litt sol – så fargerik som høsten er, er det gode muligheter for å ta flotte bilder som gjør at du kan bevare den flotte tiden i bildene dine. Nå er det beste tidspunktet til å i fred og ro velge ut emner til din personlige årbok.

Stor panorama med matt fotopapir

59,00 kr*
Opplev favorittbildene dine med ekstraordinære farger og fascinerende fokus på matt fotopapir. Overflaten uten gjenskinn gir enestående bildekvalitet med livlig utseende og bemerkelsesverdig dybdeskarphet.

Stor i digitaltrykk matt papir

fra 138,58 169,00 kr*
I CEWE FOTOBOK Stor matt kommer bildene dine av landskaper og reiser godt fram uansett hva. Det matte papiret gjør at farger og kontraster blir myke.
„Jeg klistrer ofte en krøll fra min sønns hår eller en kinobillett i fotoboken. Da blir den mer personlig, og så har jeg noe håndfast. Det gjør boken annerledes og gir et mer personlig inntrykk. Fotoboken blir noe helt spesielt.“

Annika Schwoll, Düsseldorf

Kundeeksempel fra
Christel Neumann

Fotografering om høsten

Dagene blir kortere, solen er mindre sterk og plantene forbereder seg til den kommende vinteren. Høstdagene er en tid som i stigende grad trekker fotografer utenfor. Det er ikke rart, når det gylne lyset fra solen som er på vei ned lyser mykt over fargerike blader og gir en unik atmosfære.

Jörg Uhlenbrock, CEWE fotoekspert
Den beste tiden på året begynner. Nyt julestemningen og design de flotte bildene dine til personlige gaver. Til venner og slektninger, eller som en gave til deg selv. Gi spesielle begivenheter fra året som har gått en passende ramme, og gjør ferdig årboken din.

Vægkalender A3

fra 199,00 kr*
I CEWE Veggkalendere A3 utstråler bildene et helt år i flotte farger. Formatet er et blikkfang til hjemmet ditt, og den perfekte julegaven til familie og venner.

Kreativ juleinnpakking

Når en personlig gave er pakket flott inn, er gleden ekstra stor hos mottakeren. Bli inspirert av innpakkingstipsene våre, og se hvor fine gavene kan bli. Vår kreative ekspert Sarah Aske viser deg hvordan du enkelt kan pakke inn imponerende gaver.

Stor

fra 138,58 169,00 kr*
Gi en spesiell følgesvenn for det kommende året som julegave til en du er glad i. En årbok i stående format gir hver måned plass til de personlige minnene dine.
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.