KUNDESERVICE: 23 96 25 96 (vanlig takst)
Mandag-fredag: 08.30-18.00**
Søndag 15:00-21:00**
Få 75 kr til din CEWE FOTOBOK Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Fotogaver

Se våre mange fotogaver

Skrivesaker

SKRIVESAKER

Lag dine egne personlige skriveartikler til skole, kontor eller privat med dine favorittbilder. Utfordre kreativiteten din!
fra 69,00 kr*
Gaver fra hjertet!

DEKORASJON

Dekorative gaver med stemningsfulle effekter. Med egne bilder blir fotogavene både personlige og unike.
fra 69,00 kr*
SPILL OG LEKER

SPILL OG LEKER

Lag puslespill og kortspill for hele familien av dine egne bilder og gi bort myke kosedyr med ditt favorittmotiv på genseren!
fra 79,00 kr*
TEKSTILER

TEKSTILER

Med vår kundevennlige programvare kan du enkelt lage dine helt personlige fotogaver ut fra våre designmaler. Finn din favoritt, og slipp kreativiteten løs!
fra 79,00 kr*
Krus

KRUS

Du kan utsmykke kopper, krus og flasker med dine yndlingsbilder med attraktivt design, også i ekstra stort panoramaformat.
fra 89,00 kr*
Art prints

Art prints

De beste bildene dine som kreative kunstverk

Gavekort

GAVEKORT

Et gavekort er alltid en god idé til en bursdag, et bryllup eller andre begivenheter. Velg mellom 6 forskjellige beløp. Gavekortet kan brukes på hele produktsortimentet fra CEWE FOTOBOK, invitasjoner, kalendere, fotogaver osv.
fra 100,00 kr*

FOTOGAVER

Benytt noen av de utallige mulighetene til å personliggjøre fotoprodukter med ditt helt eget bilde og gled deg over opplevelsen hver dag.

Feire barnets første tid med unike fotoprodukter, hvor du selv velger motiv og design – helt fra invitasjoner til barnedåp, navnefest eller fødselsdag til kosebamsen med bilde av barnet på t-skjorten.

Bevar følelsen fra bryllupsdagen, jubileumet, fødselen, barnedåpen eller den store fest for ettertiden med det helt spesielle bilde på et krus, en nøkkelring eller noe helt annet av de mange ting som du bruker daglig.
Få orden på skrivebordet eller skolen med en unik holder til skriveartiklene – velg blant mange forskjellige typer og dekorer selv med motivet.
Forleng følelsen av ferie med dine bilder på de ting, du bruker hver dag – eksempelvis et bilde av stranden på din musematte, eller mye annet.
Gjør fødselsdagen unik med en personlig foto-t-skjorte eller baseballcap til fødselaren eller gi det som en gave til verten ved sesongens neste store fest.
Få ekstra oppmerksomhet allerede før den store dagen med personlige fotoinvitasjoner.
Sett ditt personlige fingeravtrykk på grill- eller havefesten med et unikt grillforkle med ditt eget motiv.
Eller få ekstra nytelse av den kalde ølen med et 0,5 liters krus med ditt eget bilde på.

Ta ditt yndlingskjæledyr med på jobb med et tryllekrus, hvor motivet dukker frem når varm væske kommer i kruset.
Gi en gave til Mors Dag, som varer hele året – en hjerteformet pute med ditt bilde på eller kanskje et foto innrammet i krystall.
Personlige foto-magneter gjør oppgavefordelingen i hjemmet morsomt og enkelt.
Bevar følelsen av å være nyforelsket med et fotoprodukt som varer hele livet.
Spar opp til den neste ferie med en fotosparebøsse med yndlingsbildet fra siste ferie.

Gi ditt barn den beste skolestarten med eksempelvis et unikt penalhus eller en ryggsekk med dets eget bilde på. En matboks med barnets yndlingsbilde vil gjøre en hver frokost til en hit.
En personlig og smart gympose til sportstøyet sikrer at det kommer med hjem hver gang.
Sett ekstra kulør på samværet med familien ved høytider som jul, påske, pinse, Sankt Hans eller advent med unike dekorasjoner.

Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.